Hoppa till sidans innehåll
Ordf. Malin

Ordföranden har ordet


  

Välkomna tillbaka till höstterminen på TK SAAB, jag hoppas att ni alla har haft en härlig sommar. Nu drar vi igång igen och står beredda att tillgodose era önskemål om en bra tennishöst.

I hallen har vi fortsatt att göra förbättringar och håller på att fräschar upp väggarna med ny vit färg, vi hoppas ni har överseende under denna period.

Vi har många anledningar att se ljust på framtiden, men det finns också orosmoln och saker att ta tag i. Vi har en utmaning i hur vi tillsammans ska motivera till och stimulera högt tävlingsdeltagande. Christer Odervall har varit i Båstad, inbjuden av Svenska Tennisförbundet till tränarträff under Davis Cup, då ett 50-tal klubbtränare diskuterade frågan: Hur utvecklar vi klubbar framtidens tävlingsspelare i klubbmiljön?

Redan på hemmaplan kan vi uppmuntra till spel, kommande tävling på klubben är LJO 6-15 oktober. Information om IFSO tour för de yngre tennisspelarna finner ni på anslagstavlan i korridoren. Ställ gärna frågor.

För att vi som förening skall fortsätta att utvecklas och ha inspirerande och roliga träningar, ge förutsättningar för läger och andra evenemang, för att stärka gemenskapen och kunskapen med utbildning av våra tränare, vilket är A och O i vår verksamhet i föreningen, behöver vi stöd via SPONSRING från både företag och privatpersoner.

Sponsorpaket företag:
-       Guld
-       Silver
-       Brons

Sponsring privatperson:
-       Köp en pusselbit
-       Handla via Sponsorhuset
-
      Spela via BingoAliansen
-       Vid spel via Svenska Spel, ger Gräsroten föreningen pengar om du aktivt stödjer vår förening, glöm inte att ange TK SAAB. 😊

Vill även passa på att önska vår tenniscoach Roger Stenquist, som har slutat sin tjänst hos oss.

Lycka till!

Uppdaterad: 2017-09-20 21:42
Skribent: Malin Wändel Persson

logga_alone_500x172

 

Postadress:
TK SAAB - Tennis
Ensbovägen 2
58254 Linköping

Kontakt:
Tel: 013182057
E-post: This is a mailto link

Se all info